پرینت

سایتهای علمی نباید فیلتر شوند/پهنای باند اینترنت هشت برابر می‌شود

on .

ایتنا- واعظی: فیلترینگ ربطی به وزارت ارتباطات ندارد و مربوط به یک کمیته در قوه قضاییه است.

سایتهای علمی نباید فیلتر شوند/پهنای باند اینترنت هشت برابر می‌شود

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: فیلترینگ نباید به کندی اینترنت و همچنین فیلتر‌ شدن سایت‌های علمی بینجامد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، دکتر محمود واعظی روز پنجشنبه در حاشیه نشست مشترک با معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در پارک علم و فناوری پردیس در جمع خبرنگاران همچنین درباره رفع فیلتر‌ برخی سایت‌ها گفت: این موضوع مرتبا از بنده سوال می‌شود، اما فیلتر‌کردن سایت‌ها ربطی به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ندارد. این موضوع مربوط به یک کمیته در قوه قضاییه است که دارای ۱۳ عضو بوده و وزارت ارتباطات هم یک عضو و نماینده در این کمیته دارد.

وی با تقسیم‌کردن بحث فیلتر به دو بخش گفت: یک بخش فیلترینگ مربوط به سایت‌های علمی، تخصصی، آموزشی و تمامی سایت‌های مربوط به این حوزه‌هاست که دولت و وزارت ارتباطات اعتقادی به فیلتر سایت‌های علمی ندارد.

واعظی موضوع دیگر فیلتر را مربوط به سایت‌های غیراخلاقی و نامناسب دانست و تصریح کرد: این موضوع تنها خواسته ما نیست، بلکه خواسته بسیاری از خانواده‌هاست که در این خصوص مرتب با مراجعه به بخش‌های مختلف خواستار هستند که سایت‌های غیراخلاقی در دسترس فرزندانشان نباشد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: به عنوان نمونه در حال حاضر بسیاری از نوجوانان ۱۴ و ۱۵ سال به مراتب بیشتر از پدر و مادر‌هایشان از اینترنت استفاده می‌کنند.

واعظی تاکید کرد: با تمام این موارد موضوع فیلترینگ نباید به کندی اینترنت بینجامد و باعث فیلتر‌شدن سایت‌های علمی شود.

وی در ادامه‌ با اشاره به برنامه‌های تدارک دیده شده جهت ایجاد شهرک ICT گفت: در این زمینه از تجربیات مسؤولین و دست‌اندرکاران پارک علم و فناوری بهره‌مند می‌شویم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: در کنار پارک علم و فناوری یک محوطه‌ای وجود دارد که می‌توان در آینده آن را در زمینه‌ی بحث ICT توسعه داد. همچنین می‌توان بحث ICT را علاوه بر شهرک ICT در پارک علم و فناوری استان البرز نیز توسعه داد.
در این زمینه باید حداکثر بهره‌برداری از زیرساخت‌های موجود صورت گیرد تا بتوان با ارتقای سطح علمی و فناوری کشور و قوت شرکت‌های دانش‌بنیان در سطح داخل و صادرات کالا پیش رویم.

واعظی با اشاره به استقبال مجلس از بحث ICT نیز گفت: این موضوع جزو اولویت‌های دولت بوده و ما نیز در نظر داریم در این بحث تا حدود ۲۵ درصد از حمایت دولت استفاده کرده و مابقی را با حمایت بخش خصوصی پیش ببریم و در واقع در بحث ICT دولت و بخش خصوصی مکمل یکدیگر هستند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه با اشاره به وجود فیبر نوری بین شهری در کشور گفت: بنا داریم ۲۲ هزار کیلومتر به فیبر نوری ۵۱ هزار کیلومتری موجود اضافه کنیم.

واعظی از افزایش پهنای باند اینترنت در یکصد روز گذشته خبر داد و گفت: پهنای باند اینترنت هم ۵۵۰ گیگابایت در ثانیه بود که به ۸۰۰ گیگابایت در ثانیه رسیده و تا پایان برنامه پنجم توسعه به چهار ترابایت یعنی هشت برابر خواهد رسید.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه در پاسخ به سوالی درباره عضویت وی در شبکه اجتماعی گفت: من در چهار شبکه اجتماعی عضو هستم.در یکی از این شبکه‌ها نزدیک به ۱۱ هزار لایک داشتم و فکر نمی‌کردم استقبال مردم تا این حد زیاد باشد؛ بنابراین قصد دارم وقت بیشتری را به این موضوع اختصاص دهم.

وی افزود: شبکه‌های اجتماعی کانال ارتباطی با مردم است و در نظر دارم با تقسیم‌بندی سوالات کاربران به آنها پاسخ‌ دهم.

واعظی هم‌چنین با بیان این‌که تعرفه‌های مربوط به تلفن همراه و اینترنت در کمیسیون تنظیم مقررات مشخص می‌شود، گفت: هر یک از اپراتورها و شرکت‌هایی که خدمات اینترنتی ارائه دهند و بیشتر از تعرفه‌های موجود از مردم مبالغی را دریافت کنند، طبق ابزار‌های تنبیهی که داریم با آنها صحبت و مکلفشان خواهیم کرد تا مبالغ اضافی را به مردم باز گردانند.

وی یکی از ابزار‌های تنبیهی را این‌گونه عنوان کرد که پروانه‌ این شرکت‌ها و اپراتورهای ذکر شده در صورت تخلف تمدید نخواهد شد.

ادامه مطلب http://itna.ir/vdcf0ed0.w6dceagiiw.html

پیشنهادات امروزمون چیه؟

ads
ads2