گره کوری که به دست مایکروسافت و فیسبوک باز میشود
دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۴۰
ایتنا - مایکروسافت و فیس بوک معتقدند زمانی که نرمافزار به سطحی از بلوغ و زیرساختهای اجرایی رسیده باشد به نفع همه است تا برای هر چه بیشتر ایمن کردن آن بکوشیم.
محققان امنیتی دو شرکت مایکروسافت و فیسبوک به طور گسترده در حال راهاندازی و ایجاد ابتکار عملی هستند تا طی آن بتوانند آسیبپذیریهایی را که به طور وسیع در محصولات و برنامههای کاربردی این دو شرکت وجود دارد شناسایی کرده و گزارش کنند.
به گزارش ایتنا از روابط عمومی شرکت ایمن رایانه پندار، نماینده رسمی و انحصاری شرکت پاندا سکیوریتی در ایران، برخلاف سایر برنامههای رفع اشکال و آسیب پذیری که این دو شرکت به طور جداگانه برای برنامهها و نرمافزارهای خود منتشر کردهاند، این بار این ابتکار عمل به هر دوی این شرکتها تعلق دارد تا طیف وسیعی از آسیبپذیریهای موجود در برنامهها و نرمافزارها مانند Internet Explorer، Adobe Reader و ... را پوشش دهد.
به گفته این محققان آنها همچنین در تلاش برای راهاندازی وب سایتی تحت این برنامه هستند تا گزارش آسیبپذیریها و نحوه پرداختن به آنها را گزارش دهد.
در واقع این محققان به دنبال یافتن راهی برای افشای آسیب پذیریها و فرآیندهای پرداختن به آن هستند.
محققان امنیتی این دو شرکت هدف از این ابتکار عمل را ایجاد برنامهها و وب سایتهایی امن میدانند.
این محققان در این راه روی کمک کاربران حساب باز کرده و نظام پاداشی را نیز برای آنها در نظر گرفتهاند که کمکی مناسب برای هر دوطرف است.
آنها دو جایزه یکی برای کشف آسیب پذیری و دیگری برای حل و از بین بردن آن در نظر گرفتهاند.
مایکروسافت و فیس بوک معتقدند زمانی که نرمافزار به سطحی از بلوغ و زیرساختهای اجرایی رسیده باشد به نفع همه است تا برای هر چه بیشتر ایمن کردن آن بکوشیم.
متخصصان امنیتی این دو شرکت این اقدام را عاملی می دانند که به آنها در لمس بهتر آسیبپذیریهای امنیتی و پاسخ به موقع به هریک از آنها کمک خواهد کرد و گره کور نقاط ضعف امنیتی را باز خواهند کرد.
در نهایت اینکه همه شرکتهای بزرگ به دنبال سرمایهگذاریهای هنگف بر امنیت اینترنت هستند و تلاش می کنند تا جایی که امکان دارد نقاط ضعف و آسیب پذیریهای موجود در نرمافزارها و برنامههای خود را از بین ببرند.
در این راه نیز روی کمک، همفکری و همراهی کاربران، حساب ویژه ای باز می کنند!!!
ادامه مطلب http://itna.ir/vdcfcmd0.w6dctagiiw.html