تأکید بر کیفیت و کمیت غذای دانشجویان

به گزارش مفدا[2] سیرجان، جلسهای با محوریت بررسی مسائل طبخ و توزیع غذای دانشجویان، روز یکشنبه ۹ شهریور در سالن جلسات معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده برگزار شد.
این جلسه با حضور دکتر محمد مقدسی، معاون فرهنگی و دانشجویی، معظمه اسدی، مسئول اداره تغذیه، زهرا قاسمنژاد، کارشناس تغذیه و اسلامی، پیمانکار طبخ و توزیع غذا به همراه نماینده وی برگزار شد.
در این جلسه، موضوعات مرتبط با کیفیت، تنوع، زمانبندی و نحوه ارائه غذای دانشجویی مورد بررسی قرار گرفت و طرفین به تبادل نظر پیرامون راهکارهای بهبود خدمات تغذیهای پرداختند.
دکتر مقدسی، معاون فرهنگی و دانشجویی در بخشی از سخنان خود با تأکید بر اهمیت تغذیه سالم و مناسب برای دانشجویان اظهار داشت: خط قرمز ما کمیت و کیفیت غذای دانشجویان است و در این راستا، نظارت دقیق بر آشپزخانه دانشکده توسط اداره تغذیه صورت میگیرد. لازم است کارکنان و نیروهای پیمانکار به تذکرات کارشناسان و ناظر تغذیه توجه کامل داشته باشند و همکاری لازم را در این زمینه به عمل آورند.
References
- ^به گزارش خبرگزاری - (sahebkhabar.ir)
- ^به گزارش مفدا (www.mefda.ir)
- ^∎ (sahebkhabar.ir)
- ^ (sahebkhabar.ir)
Authors: صاحبخبران - جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان - علمی-فناوری