ارتقاء کیفیت منوی غذایی روز جمعه دانشگاه علوم پزشکی جهرم با ارائه دو گزینه متنوع

به گزارش مفدا_جهرم، به نقل از شاه علیان، کارشناس شوراهای صنفی دانشجویان دانشگاه: این اقدام با هدف ارتقاء سطح رضایت دانشجویان و فراهم آوردن بستری مناسب برای دریافت غذای سالم، متنوع و مغذی صورت پذیرفته است.
شورای صنفی دانشجویان در همکاری نزدیک با واحد تغذیه دانشگاه، بر کیفیت مواد اولیه، تنوع غذایی و نحوه ارائه خدمات نظارت مستمر داشته و تلاش نموده است تا تجربه غذایی مطلوبتری برای دانشجویان گرامی فراهم گردد.
امید است این تغییرات گامی موثر در جهت بهبود رفاه و سلامت دانشجویان باشد و با مشارکت فعال دانشجویان، روند بهبود خدمات غذایی دانشگاه همچنان ادامه یابد.
شایان ذکر است، با استناد به نظر اکثریت دانشجویان از هفته آینده ناهار روزهای جمعه از استامبولی پلو به خورشت سبزی تغییر یافت و همچنین صبحانه روز شنبه به کره مربا و شیر طعم دار و حلوا شکری تغییر مییابد.
گفتنی است، دانشجویان میتوانند جهت رزرو غذا از امروز اقدام نمایند.
Authors: صاحبخبران - جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان - علمی-فناوری