ارتقای درجه مدرسی غواصی آزاد دختر بروجنی ساکن کیش

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش[2]، الهام شارقی بروجنی، با اشاره به فعالیت در حوزه مدرسی سازمان بین المللی غواصی آزاد در کیش، گفت: مدرک مدرسی غواصی آزاد بعد از یکسال و انجام تاییدیههای استاندارد، با تحقیق و صلاحدید سازمان (AIDA INTERNATIONAL) به مدرک مدرسی ارشد غواصی آزاد ارتقا یافت.
الهام شارقی بروجنی، خاطرنشان کرد: پس از ارتقای مدرک غواصی آزاد به عنوان تنها مدرس ارشد بانوان در ایران و در بخش غواصی آزاد مشغول به آموزش هستم.
او افزود: چند ماه گذشته نیز با قبولی در آزمون مدرسی غواصی کودکان، به عنوان اولین مدرس غواصی آزاد کودکان در ایران در بخش بانوان و آقایان درحال فعالیت هستم.
مدرس ارشد غواصی آزاد بانوان کشور، گفت: مدارک مربیگری درجه ۲ شنا و درجه ۳ شنای موزون را از سال ۹۵ دریافت کردم و مشغول آموزش علاقمندان هستم.
او افزود: با عضویت در تیم ملی غواصی آزاد، تاکنون موفق به ثبت هفت حدنصاب ملی در رشته غواصی و شرکت در یک مسابقه بین المللی و یک مسابقه قهرمانی جهان شدم.
References
- ^به گزارش خبرگزاری - (sahebkhabar.ir)
- ^خبرگزاری صداوسیما کیش (kish.iribnews.ir)
- ^∎ (sahebkhabar.ir)
- ^ (sahebkhabar.ir)
Authors: صاحبخبران - جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان - علمی-فناوری