در عرض 1 دقیقه مصرف داده خود در اندروید نصف کنید + آموزش
شما با استفاده از این 7 روش می توانید در مدت زمان کم ،مصرف داده خود را به شدت کاهش دهید.
با وجود هزینه بالا اتصال به شبکه موبایل و گران بودن اینترنت موبایل، بسیاری از ما دوست نداریم مبالغ هنگفتی بابت مصرف حجم اینترنت موبایل پرداخت کنیم. با چند روش بسیار ساده میتوانید از مصرف بیش از حد حجم اینترنت گجت اندرویدی خود جلوگیری کنید.
روشهای دیگری نیز برای کاهش مصرف حجم اینترنت وجود دارند، اما میتوانید با استفاده از چند روش ساده و تغییر عادتهای اینترنتی خود میتوانید مصرف خود را به نصف کاهش دهید. در ادامه میخواهیم 10 روش ساده را از میان انبوه روشهای موجود در اخیار شما قرار دهیم. با ما همراه باشید.
1. فشردهسازی صفحات در کروم
اگر برای وبگردی از کروم استفاده میکنید، انجام همین یک ترفند حدود 30 تا 35 درصد مصرف حجم اینترنت موبایل شما را کاهش میدهد. گزینه Data Saver مرورگر کروم با فشردهسازی صفحات وب از حجم صفحات موردنظر شما میکاهد. البته استفاده از Data Saver میتواند سرعت لود صفحات را کاهش دهد، اما خیلی زود به آن عادت میکنید و بدونشک چند ثانیه لود دیرتر به کاهش مصرف و استفاده از حجم کمتر میارزد.
برای استفاده از این قابلیت جالب این مراحل را دنبال کنید؛ اپلیکیشن Chrome را اجرا کنید و با کلیک روی آیکون «...» به بخش تنظیمات بروید، در بخش تنظیمات به دنبال گزینه «Data Saver» بگردید و با کلیک روی گزینه قابلیت ذخیره داده گوگل کروم را فعال کنید.
2. از ویژگی فشردهسازی ویدیو مرورگر اپرا استفاده کنید
نسخه اندرویدی مرورگر اپرا گزینهای برای فشردهسازی ویدیوهای اینترنتی دارد، این گزینه در صورتی که عادت به تماشای ویدیو در گوشی خود دارید بسیار کاربردی خواهد بود. استفاده از این گزینه نه تنها مصرف را کاهش میدهد بلکه سرعت لود ویدیوها را نیز افزایش میدهد.
مرورگر اپرا را از گوگل پلی دانلود کنید، سپس پس از اجرای اپلیکیشن به تنظیمات و سپس به بخش Data savings بروید. با کلیک روی جعبه روبرو گزینه «Video compression» از قابلیت فشردهسازی اپرا استفاده کنید. البته میتوانید با کاهش کیفیت تصاویر کمی بیشتر صرفهجویی کنید.
3. اپلیکیشن Facebook را کنار بگذارید
تقریباً تمام کاربران اندروید میدانند که اپلیکیشن اندروید فیسبوک علاقه زیادی به مصرف شدید داده دارد، چرا با کنار گذاشتن این اپلیکیشن از هزینه اینترنت موبایل خود نکاهید؟ اپلیکیشنهای غیررسمی بهتری وجود دارند اما آنها نیز هیولاهای مصرف حجم هستند. حتی اپلیکیشن Facebook Lite که طبق ادعا سازنده 50 درصد کمتر از اپلیکیشن رسمی مصرف میکند.
بهترین راه استفاده از اپلیکیشن Tinfoil for Facebook است که در واقع نسخه تحت وب فیسبوک را اجرا میکند. راه دیگر ایجاد میانبر فیسبوک روی صفحه اصلی از طریق مرورگر کروم است. تنها کافیست پس از باز کردن فیسبوک با استفاده از گزینه «Add to Home Screen» این کار را انجام دهید.
4. از اپلیکیشن و بازیهای آفلاین استفاده کنید
در حال حاضر بسیاری از اپلیکیشنها و بازیها به اتصال دائمی اینترنت نیاز دارند، شاید این روش برای امنیت بیشتر کاربر باشد اما از طرف دیگر مصرف حجم را افزایش میدهد. اپلیکیشنها و بازیهایی وجود دارند که در حالت آفلاین به خوبی کار میکنند. وقتی در خانه نیستید با استفاده از اپلیکیشنهای آفلاین در هزینههای خود صرفهجویی کنید.
5. دادههای پسزمینه را محدود کنید
یکی از آسانترین روشها برای کاهش مصرف محدود کردن مصرف داده در پسزمینه است. داده پسزمینه تمام ترافیکی است که برای بروزرسانی ویجتهایی مانند آب و هوا یا اپلیکیشن ایمیل به کار میرود وقتی از اپلیکیشنی استفاده نمیکنید.
هرکدام از اپلیکیشنها معمولاً تنظیمات مربوط به محدود کردن داده پسزمینه را دارند اما بهترین روش از طریق تنظیمات اصلی اندروید است. دو روش برای محذود کردن اپلیکیشنها وجود دارد:
• استفاده از مسیر Settings > Data usage > Restrict Background Data
• استفاده از مسیر Settings > Apps
همچنین میتوانید با توقف سینک اتوماتیک سرویسهای آنلاین گوگل از طریق مسیرSettings > Accounts > Google و سپس انتخاب حساب کاربری موردنظر، مصرف خود را به حداقل برسانید.
6. جلوگیری از آپدیت اتوماتیک اپلیکیشنها
همانطوری که میدانید، بخش دیگری از مصرف شدید حجم اینترنت به دلیل بروزرسانی اتوماتیک اپلیکیشنهای اندروید است. با توقف بروزرسانی اتوماتیک اپلیکیشنها در پلی استور میتوانید بازهم از مصرف خود بکاهید. مراحل زیر را دنبال کنید:
• به Play Store بروید و با swipe منو سمت چپ را باز کنید.
• روی گزینه Settings کلیک کنید.
• در بخش بالایی گزینه «Auto-Update Apps» را انتخاب کنید.
• اطمینان پیدا کنید یکی از دو گزینه «Do not auto-update apps» یا « Auto-update apps over Wi-Fi only» فعال است.
7. اپلیکیشنهای پرمصرف را محدود یا حذف کنید
اگر از اپلیکیشنهای زیادی استفاده میکنید با کنترل میزان مصرف داده در بخش تنظیمات اندروید، میتوانید اپلیکیشنهای پرمصرف را شناسایی کنید. با مراجعه به مسیر Settings > Data usage به سادگی آمار مصرف پسزمینه و زمینه اپلیکیشنهای نصب شده را ببینید. برای مثال اپلیکیشن Gmail تنها با بروزرسانی در حالت پسزمینه، میتواند بیش از 400 مگابایت حجم در هر ماه مصرف کند. میتوانید اپلیکیشن پرمصرفی را که به ندرت استفاده میکنید حذف کنید تا صرفهجویی بیشتری داشته باشید.
انتهای پیام/
Authors: http://www.yjc.ir