پرینت

کناف چیست؟ آشنایی با کناف کاری و مزایا آن

on .

کناف چیست؟ آشنایی با کناف کاری و مزایا آن
چنانچه قصد آشنایی با شرکت کناف و بررسی ساختارهای آن که به اشتباه میان عموم مردم به کناف کاری معروف است را دارید، تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

شرکت کناف چیست؟
کناف[2] (Knauf) یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان مصالح مدرن ساختمانی است که در سال 1932 توسط دو برادر با نام خانوادگی کناف (آلفونس و کارل) در کشور آلمان تاسیس شد. این شرکت ابتدا فعالیت خود را با تولید محصولات گچی آغاز نمود و به مرور زمان با گسترش دامنه فعالیت‌های خود، توانست به یکی از برندهای شناخته‌شده جهانی تبدیل شود.
امروزه شرکت کناف در بیش از 90 کشور جهان حضور دارد و با 300 سازمان فروش، 80 کارخانه تولید مواد خام و بیش از 41 هزار کارمند، بازار ساخت‌وساز سبک وزن پایدار را هدایت می‌کند.  یکی از موفقیت‌های بزرگ این شرکت، فروش 15.4 میلیارد یورویی در سال 2021 بوده است. محصولات این شرکت شامل گچ، ساختارهای درای وال (ساخت‌وساز خشک) و مواد عایق می‌باشد که به دلیل سازگاری با محیط زیست، توجه بسیاری از پیمانکاران و مهندسان ساختمان‌سازی را به خود جلب کرده است.
شرکت کناف برای اولین بار در سال 1372 وارد ایران شد و با همکاری شرکت ایران گچ، فعالیت خود را آغاز کرد. این همکاری باعث تأسیس شرکت کناف ایران گردید که به عنوان اولین تولیدکننده محصولات درای وال در کشور شناخته شد. اما در سال 1398، با قطع همکاری این شرکت آلمانی با ایران، نام تجاری کناف ایران به کی پلاس تغییر یافت. در سال‌های اخیر مجموعه کی پلاس به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده سیستم‌های درای وال در ایران شناخته شده و توانسته با ارائه محصولات و ساختارهای متنوع، نیازهای پیمانکاران و طراحان داخلی را به خوبی پاسخ دهد.

کناف کاری چیست؟
کناف کاری یکی از اصطلاحاتی است که به اشتباه برای اجرای ساختارهای درای وال مورد استفاده قرار می‌گیرد. در واقع، کناف کاری معنای خاصی ندارد و به دلیل عدم آگاهی عموم از سیستم ساخت و ساز خشک، رواج یافته است. سیستم ساخت و ساز خشک (درای وال) یکی از روش‌های نوین و بهینه در ساختمان سازی است که از ساختارهای از پیش ساخته شده سبک وزن استفاده می شود.
سقف کاذب، دیوار جداکننده، دیوار پوششی و پوشش های مقاوم در برابر حریق، ساختارهای سیستم درای وال محسوب می‌شوند. به دلیل ویژگی‌های منحصر به فرد همچون سبک سازی ساختمان‌ها، انعطاف پذیری بالا، سهولت در نصب، سازگاری با محیط زیست، افزایش سطح مفید بنا و غیره، این ساختار توانسته به سرعت در صنعت ساختمان سازی مورد بهره‌برداری قرار گیرد. اجرای ساختارهای درای وال، که برخی به غلط آن را کناف کاری می‌نامند، باعث صرفه‌جویی در زمان و هزینه‌های پروژه‌های ساختمانی شده و همچنین امکان طراحی‌های مدرن و خلاقانه را فراهم می‌کند.

کناف چیست؟ آشنایی با کناف کاری و مزایا آن

سقف کاذب چیست؟
سقف کاذب نوعی سقف ثانویه است که در زیر سقف اصلی نصب می‌شود و علاوه بر زیبایی، کاربردهای فراوانی دارد. سقف کاذب به عنوان کاربردی‌ترین ساختار درای وال، بدلیل زیبایی، کارایی و مزایای متعدد، مورد توجه اکثر طراحان و پیمانکاران قرار گرفته است. این ساختار، بهترین جایگزین برای سقف‌های غیر کارآمد نصب شده با رابیتس است.
سقف‌های کاذب کی پلاس در دو نوع مشبک و یکپارچه طراحی و اجرا می‌شوند و هر کدام از آن‌ها، ویژگی‌های منحصر به فردی دارند. اجرای سقف کاذب علاوه بر ایجاد جلوه‌ای شیک و مدرن، بسیار سریع و آسان انجام می‌شود و امکان مخفی سازی لوله‌ها و تاسیسات، ایجاد نورپردازی مخفی، افزایش مقاومت در برابر زلزله و امکان دستیبابی به کمیت‌های مورد نیاز را برای طراحان فراهم می‌کند.

مزایا سقف کاذب
به دلیل ویژگی‌های متنوع سقف‌های کاذب، این ساختار مورد توجه طراحان و پیمانکاران قرار گرفته است. از انواع سقف کاذب[3] می‌توان در ساختمان‌های اداری، مسکونی، تجاری، درمانی، تفریحی و غیره استفاده نمود. از جمله مزیت‌های اجرای سقف کاذب می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
•    زیبایی و نورپردازی: سقف کاذب به شما اجازه می‌دهد تا با استفاده از طراحی‌های مختلف، نورپردازی منحصر به فردی در فضای داخلی ایجاد کنید.
•    پنهان کردن تاسیسات: این ساختار به شما کمک می‌کند تا لوله‌ها، سیم‌ها و دیگر تاسیسات را به راحتی مخفی کنید و نمایی منظم و مرتب به محیط ببخشید.
•    سبک وزن بودن: سقف کاذب، وزن کمی دارد و به راحتی حمل و نصب می‌شود.
•    مقاومت بالا: این سازه به دلیل دوام بالا، در برابر زلزله و دیگر عوامل خارجی مقاوم است.
•    دسترسی آسان: پس از نصب، امکان دسترسی به تاسیسات و سقف اصلی و همچنین تعمیر و تعویض سقف کاذب وجود دارد.

کناف چیست؟ آشنایی با کناف کاری و مزایا آن

انواع سقف کاذب
شرکت کی پلاس، سقف کاذب را در دو مدل اصلی تولید می‌کند. لازم به ذکر است هر یک از این دو مدل، ویژگی‌های منحصربفردی دارند و در طرح‌های بسیار متنوعی قابل اجرا هستند.
•    سقف کاذب مشبک: این نوع سقف، از تایل‌های گچی تشکیل شده و به وسیله سازه‌های فلزی نصب می‌شود. سقف مشبک معمولا برای فضاهای اداری و تجاری استفاده می‌شود و برخی از طرح‌های آن، قابلیت آکوستیک سازی فضا را برای طراحان فراهم می‌کند.
•    سقف کاذب یکپارچه: این نوع سقف، از صفحات روکش‌دار گچی (پنل گچی) تشکیل شده و به صورت یکپارچه نصب می‌شود. سقف یکپارچه برای منازل و فضاهای مسکونی مناسب است.

نتیجه گیری
مجموعه کی پلاس با هدف ارتقا و رشد صنعت ساختمان سازی کشور، در سال‌های متوالی همواره اقدام به تولید محصولات و اجرای ساختارهای درای وال کرده است. این مجموعه با ظرفیت تولید بیش‌ از 39 میلیون مترمربع صفحات روکش‌دار گچی، توانسته عنوان بزرگترین تولیدکننده سیستم‌های درای وال در ایران را کسب کند.
کیفیت بالا محصولات و ساختارهای کی پلاس و امکان دستیبابی به کمیت‌های فیزیکی مورد نیاز طراحان از جمله عایق بندی، افزایش سطح مفید بنا، کاهش بار مرده ساختمان، سبب همکاری این مجموعه در بسیاری از پروژه‌های عمرانی در کشور شده است. جهت کسب اطلاعات تکمیلی درباره خدمات شرکت کی پلاس، به وب سایت رسمی این مجموعه (https://kplus.ir/) مراجعه کنید.

 

[1]

References

  1. ^کناف کاری (kplus.ir)
  2. ^کناف (kplus.ir)
  3. ^انواع سقف کاذب (kplus.ir)

Authors: صاحب‌خبران - جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان - علمی-فناوری

آخرین اخبار چند رسانه ای

پیشنهادات امروزمون چیه؟

ads
ads2