خلاقیت هنرمند ترک و نمایش جلوهای متفاوت از استانبول
فناوری دیجیتال تأثیری شگرف در دنیای هنر داشته است. هنرمندان فعال در این عرصه با استفاده از این فناوریها، شاخههای مختلف هنری را به قلمروهایی جدید رهنمون شده و چشماندازهای دنیای پیرامون ما را، به تابلویی خارقالعاده و متفاوت تبدیل کردهاند. در این مجال به سراغ هنرمندی ترک رفته و محصول خلاقیت او را تماشا خواهیم کرد.
اگر شما هم جزء علاقمندان دنیای فیلم و سینما هستید، شاید پیش از این فیلم "تلقین" (Inception)، به کارگردانی کریستوفر نولان و با بازی "لئوناردو دی کاپریو" را مشاهده کرده باشید. فیلمی با درون مایهی علمی- تخیلی که ایدهی نفوذ به ضمیر ناخودآگاه اشخاص را به شکلی نوین مطرح میکرد. در این فیلم شما شاهد جهانی برخاسته از دنیای رویاها بودید که پرسپکتیوی خاص داشت؛ دنیایی که هم به محیط پیرامون ما شباهت داشت و هم بسیار متفاوت از حقیقت وجودی این جهان بود.
اکنون "آیدین بیوک تاش" (Aydin Buyuktas) هنرمند ترک تبار، با استفاده از جادوی هنر دیجیتال خیابانهای شهر استانبول را به گونهای تغییر داده که گویی از دل فیلم فوق سر برآوردهاند؛ در واقع او به این خیابانها نمایی سورئال بخشیده است. الهامبخش اصلی این هنرمند در خلق این مجموعهی دیجیتال، رمان "فلت لند" (Flatland) نوشتهی" ادوین ابوت ابوت" (Edwin Abbott Abbott) بوده؛ داستانی شیرین در مورد جهانی دو بعدی که توسط اشکال هندسی اشغال شده است.
او میگوید که هدف اصلیاش درخلق این مجموعه، مواجه کردن بیننده با جلوههای بصری غیر منتظرهای است که به شکلی کنایهآمیز چند بعدی بوده و نمایی خاص و چه بسی عاشقانه یافتهاند.
در ادامه از شما دعوت میکنیم به تماشای این مجموعه جالب توجه نشسته و شگفتی حضور در جهانی با دورنمای متفاوت و خیالانگیز را تجربه کنید.