جو بایدن: دولت نتانیاهو، افراطیترین دولت است
به گزارش گروه بینالملل ایسکانیوز[1]؛ جو بایدن، رئیس جمهور در حال کناره گیری آمریکا در این مصاحبه درباره آتشبس و صحبتهایش با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: من به نتانیاهو گفتم، تو نمیتوانی این جوامع را بمباران کنی و او به من گفت؛ خب، تو این کار را کردی. برلین را بمباران کردی. تو یک سلاح هستهای انداختی.
بایدن افزود: اسرائیل نمیتواند امنیت خود را بدون در نظر گرفتن نیازهای امنیتی فلسطینیان، تضمین کند. با دیدن بمباران بیمارستانهای غزه، خواستار آتشبس شدم. تونلهای حماس با عمق ۲۰ متری چشمگیر هستند. دولت نتانیاهو افراطیترین دولت در تاریخ اسرائیل است. نتانیاهو شجاعت مقابله با دولت خود را ندارد و اعضای ائتلاف ممکن است به برکناری او رای دهند.
وی در ادامه از ایالتهای تحت رهبری جمهوری خواهان به خاطر نحوه مدیریت اقتصادشان در سالهای اخیر انتقاد و اذعان کرد که دموکراتها میتوانستند در ارائه دستاوردهای خود به رای دهندگان بهتر کار کنند.
رئیس جمهور در حال کناره گیری آمریکا در ادامه مصاحبه خود گفت: ایالتهای قرمز از نظر نحوه مدیریت اقتصادشان، نحوه مدیریت تولید و نحوه دسترسی به زنجیرههای تامین، واقعاً بد عمل کردهاند.
بایدن همچنین به نحوه مدیریت خود در اقتصاد که به یکی از بزرگترین مسائلی که در ماه نوامبر رویکرد رای دهندگان را شکل داد، پرداخت و اشاره کرد که دموکراتها، از جمله خودش برخی فرصتها را برای برقراری ارتباط بهتر با رایدهندگان درباره مشارکت در برنامههای عمومی یا پروژههای زیربنایی از دست دادند.
بایدن همچنین به مسئله امضای چکهای محرک اقتصادی اشاره کرد و افزود: این مساله از ذهنم گذشت و با خودم گفتم امضای چکهای محرک اقتصادی با امضای دونالد ترامپ در ۲۰۲۰، کار احمقانهای نبود.
چکهای محرک اقتصادی برای پرداخت کمک در دوران کرونا بر اساس قانون ۲۰۲۰ بود که با امضای ترامپ بر روی آنها ارائه شد.
بایدن در ادامه گفت: این چکها به ترامپ کمک کرد و باعث تضعیف توانمندی ما در متقاعد کردن مردم شد که ما بودیم که این چکها را به دست آنها میرساندیم.
در مارس ۲۰۲۱، بایدن یک لایحه محرک اقتصادی به ارزش ۱.۹ تریلیون دلاری به نام طرح نجات آمریکا را امضا کرد که به اقتصاد ویران شده توسط همهگیری کرونا پول تزریق میکرد. کنگره این قانون را در راستای خطوط حزبی تصویب کرد.
بر اساس بخشی از قانون، ۱۴۰۰ دلار به صورت نقدی مستقیم به افراد در یک گروه درآمدی خاص پرداخت میکرد. کاخ سفید این طرح را به عنوان یک بازیابی تاریخی در سراسر کشور تبلیغ کرده بود.
بایدن در ادامه گفت که خطر این است که متوسط آمریکاییها خود را بدون قهرمان بیابند و افزود: ببینید، اگر تصمیم گرفته شود که مولتی میلیاردرها، فوق العادهها، فوقثروتمندان، ثروتمندترین افراد جهان، شروع به کنترل همه دستگاهها، از رسانهها گرفته تا اقتصاد کنند، پس من چه کسی میتوانم تکیه کنم که به خاطر من بجنگد؟
رئیس جمهور در حال کناره گیری آمریکا در ادامه بار دیگر ابراز نگرانی کرد که دموکراسی چقدر شکننده و ضعیف شده و افزود: البته این مسئله کمی نادرست است اما واقعا مایه نگرانی است. شما میبینید یک دیوان عالی وجود دارد که مستقل، اما پاسخگو است. کنگرهای وجود دارد که شما نظر خود را بیان میکنید، اما در برابر استانداردهای اولیه پاسخگو هستید. یک ریاست جمهوری وجود دارد که میگوید شما واقعا اختیارات محدودی دارید. منظورم این است که شما دست برتر هستید، اما نمیتوانید همه چیز را دیکته کنید.
انتهای پیام/
Authors: صاحبخبران - جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان - علمی-فناوری