پرینت

بخار آب سرطان را درمان می‌کند

on .

بخار آب سرطان را درمان می‌کند
به گزارش خبرگزاری - [1]

شفاانلاین»سلامت[2]»سرطان پروستات به طور معمول با جراحی و پرتو درمانی کنترل می‌شود. اما این روش‌ها عوارض جانبی زیادی دارند. اکنون یک آزمایش بالینی برای بررسی ایمنی و کارآمدی کشتن سلول‌های سرطانی با بخار در حال انجام است.

 به گزارش شفاآنلاین[3]:شرکت «فرانسیس مدیکال» می‌تواند سرطان پروستات را بدون این عوارض جانبی درمان کند که «سیستم پیروزی با تخلیه بخار آب» (Vanquish Water Vapor Ablation System) را ابداع کرده است. همانطور که از نام سیستم پیداست، این روش قادر به غلبه بر سرطان با بخار آب داغی است که به طور مستقیم این غده را هدف می‌گیرد.

برای اجرای این روش، بیمار تحت بیهوشی عمومی قرار می‌گیرد و یک کاتتر در مجاری ادرار قرار می‌گیرد تا به پروستات برسد. در مرحله بعد یک سوزن بسیار نازک از داخل کاتتر به سمت تومور سرطانی به کار گرفته می‌شود که به مدت ۱۰ ثانیه بخار آب را به سلول‌های بیمار می‌رساند.

ایده اصلی این روش آن است که بخار به سرعت و قبل از تبدیل شدن به آب به سمت بافت پروستات حرکت می‌کند و به منطقه بیمار برخورد می‌کند تا سلول‌های سرطانی را بدون آسیب رساندن به سلول‌های سالم اطراف، از بین ببرد. البته سال هاست که گرما به عنوان یکی از روش‌های درمان سرطان تحت بررسی است. اما این یکی از نخستین موارد درمانی به حساب می‌آید که منبع مستقیم آن بخار است.

هرچند این فرایند چندان ساده به نظر نمی‌رسد، اما کم تهاجمی‌تر از روش‌های فعلی است. شرکت فرانسیس مدیکال معتقد است این فرایند را می‌توان به طور سرپایی انجام داد و در نتیجه بیماران پس از انجام عمل به خانه می‌روند و از روز بعد فعالیت‌های روزمره را از سر خواهند گرفت. در مقابل پس از جراحی فرد باید یک شب در بیمارستان بماند و مدت زمان نقاهت نیزطولانی‌تر است. علاوه بر آن عوارض جانبی احتمالی دیگری نیز وجود دارد.

پس از موفقیت آزمایش بالینی استفاده از سیستم مذکور برای درمان دیگر بیماری‌های مرتبط با پروستات، اکنون یک آزمایش بالینی در راه است تا ایمنی و کارآمدی استفاده از بخار برای درمان سرطان پروستات نیز بررسی شود.

در این آزمایش حدود ۴۰۰ بیمار با بیش از ۵۰ سال سن که دچار سرطان پروستات در مرحله ۲ یا پایین‌تر هستند نیز شرکت می‌کنند.

شرکت کنندگان طی ۵ سال بعدی تحت نظر باقی می‌مانند. تاکنون بیش از ۱۸۰ بیمار این درمان را دریافت کرده‌اند.

لینک کپی شدلینک کوتاه:https://shafaonline.ir/001UQQ

[4][5]

References

  1. ^به گزارش خبرگزاری - (sahebkhabar.ir)
  2. ^شفا انلاین (shafaonline.ir)
  3. ^شفاآنلاین (shafaonline.ir)
  4. ^ (sahebkhabar.ir)
  5. ^ (sahebkhabar.ir)

Authors: صاحب‌خبران - جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان - علمی-فناوری

آخرین اخبار چند رسانه ای

پیشنهادات امروزمون چیه؟

ads
ads2