پرینت

بازدید بورد علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی از علوم پزشکی وارستگان

on .

بازدید بورد علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی از علوم پزشکی وارستگان
به گزارش خبرگزاری - [1]

سه‌شنبه 8 آبان 1403 علوم پزشکی وارستگان میزبان دبیر و اعضای بورد رشته علوم و صنایع غذایی[2] وزارت بهداشت بود. این بازدید با حضور دکتر شریعتی فر دبیر بورد علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت، دکتر مرتضویان رئیس انیستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و عضو بورد، دکتر جاهد عضو هیأت علمی گروه بهداشت و ایمنی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو بورد علوم و صنایع غذایی و خانم دکتر عبدالشاهی، عضو هیأت علمی گروه صنایع غذایی علوم پزشکی سمنان برگزار گردید.در این برنامه پس از ارائه گزارش کامل دکتر پزشکی در خصوص اقدامات این گروه و همچنین بازدید از امکانات، آزمایشگاه‌ها و تجهیزات علوم پزشکی وارستگان، اعضای بورد ضمن ابراز رضایت از اقدامات این مرکز، وارستگان را یکی از بهترین دانشکده‌ها در راستای آموزش مهارت محور در صنایع غذایی دانسته و بر تقویت همکاری با دانشگاه ها، گروه ها و نهادهای مرتبط تأکید کردند.

علوم و صنایع غذایی مربوط به فرایندهایی است که طی آن مواد خام غذایی گیاهی و حیوانی، تولید، برداشت و فرآوری شده و برای مصرف آماده می‌شوند.رشته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی یکی از رشته های ارشد علوم پایه پزشکی است که در آن دانشجویان با آخرین دستاوردهای علمی و کاربردی در کنترل کیفیت و ایمنی غذا آشنا می شوند و می توانند در آینده در تولید محصولات غذایی سالم با کیفیت بهتر و با حداقل ضایعات، نقش اساسی ایفا کنند.در رشته علوم وصنایع غذایی، دانشجویان، تکنولوژی صنایع غذایی مختلف را فرا گرفته و همچنین درباره نگهداری مواد غذایی و بسته بندی و کنترل کیفی مواد غذایی آموزش می بینند و به این ترتیب دانشجو می آموزد که چگونه طی فرایند هایی، عمر مواد غذایی را ضمن حفظ کیفیت و ارزش غذایی آن، طولانی تر کند.

[3][4]

References

  1. ^به گزارش خبرگزاری - (sahebkhabar.ir)
  2. ^علوم و صنایع غذایی (www.varastegan.ac.ir)
  3. ^ (sahebkhabar.ir)
  4. ^ (sahebkhabar.ir)

Authors: صاحب‌خبران - جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان - علمی-فناوری

آخرین اخبار چند رسانه ای

پیشنهادات امروزمون چیه؟

ads
ads2