ایران رتبه چهارم جهان در تولید علم طب سنتی برای چهارمین سال پیاپی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما،[2] خانم یکتا افزود: این رتبه نتیجه تلاش محققان ایرانی در حوزه پژوهش است، در حالی که ایران ۲۰ سال است؛ طب سنتی را در نظام دانشگاهی ادغام کرده و طب سنتی همراه طب مدرن و در سطح تخصصی تدریس میشود.
کارل هینز اشمیتز رئیس اتحادیه طب سنتی اروپایی گفت: غذاهای سنتی ایرانی در وین بسیار معروف است، رشته مورد علاقه من در طب سنتی، تغذیه شناسی بر اساس مزاج چهارگانه است، زیرا ما هر روز غذا میخوریم و هر آنچه اکنون میخورید فردا موجب سلامت بدن یا بیماری میشود. من کتابهای آشپزی و همچنین کتابهای تغذیه و مزاج شناسی طب سنتی ایرانی را دوست دارم، البته دوستانم موضوعات را ترجمه میکنند، زیرا این کتابها متأسفانه به زبان فارسی هستند.
<div id="video-display-embed-code_11746545"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4388773/11746545?width=650&height=300"></script></div>
References
- ^به گزارش خبرگزاری - (sahebkhabar.ir)
- ^خبرگزاری صدا و سیما، (www.iribnews.ir)
- ^∎ (sahebkhabar.ir)
- ^ (sahebkhabar.ir)
Authors: صاحبخبران - جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان - علمی-فناوری