پرینت

آیا انجماد دوباره گوشت بی خطر است؟

on .

آیا انجماد دوباره گوشت بی خطر است؟

انجماد دوباره گوشت می‌تواند به صورت ایمن انجام شود، اما کیفیت گوشت ممکن است تحت تأثیر قرار بگیرد.

 

به گزارش همشهری آنلاین، گوشت تازه به سرعت فاسد می‌شود و منجمد کردن آن یک روش نگهداری رایج است. انجماد گوشت نه تنها به حفظ آن کمک می‌کند، بلکه نگهداری گوشت در دمای منفی ۱۸ درجه سانتی گراد برای چندین روز ممکن است حتی به کاهش خطر برخی بیماری‌های

آخرین اخبار چند رسانه ای

پیشنهادات امروزمون چیه؟

ads
ads2