لزوم گسترش همکاریها در زمینههای آموزشی، هوش مصنوعی و مخابرات میان تهران و کاراکاس
سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه پیگیری برنامههای روز نخست سفر خود و هیات همراه به کاراکاس روز جمعه در دیدار با گابریل خمینز، معاون رییس جمهوری و وزیر علوم این کشور، ضمن تقدیر از میزبانی خوب مقامهای ونزوئلا، از آشنایی خانم وزیر با ظرفیتهای علمی، فناوری و ارتباطاتی ایران ابراز خرسندی کرد.
وی با اشاره به حوزههای متنوع علمی، فناوری و تحقیقاتی و ظرفیتهای فراوان بخشهای مختلف وزارت ارتباطات همچون پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، تاکید کرد که یکی از پیشنهادات ما در این زمینه فعال کردن بحث تبادل و اشتراک گذاری دستاوردهای پژوهشی، علمی و فناوری با ونزوئلاست.
وزیر ارتباطات با اشاره به برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ونزوئلا در آیندهای نزدیک اعلام کرد: آمادگی داریم تعدادی از مراکز آموزشی و خانه فناوری در کاراکاس را برای آموزش برنامههای هوش مصنوعی فعال کنیم.
هاشمی در این دیدار همچنین در پاسخ به ابراز خرسندی وزیر علوم ونزوئلا از پاسخ کوبنده ایران به تجاوز رژیم صهیونیستی تاکید کرد: آنچه در مقابله با تجاوز صهیونیستها [عملیات وعده صادق ۲]انجام شد، تنها گوشهای از ظرفیت و توانمندی نظامی و دفاعی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به تجاوزهای دشمنان و ایجاد بازدارندگی برای کشور است.
درخواست معاون رئیسجمهوری ونزوئلا برای تامین تجهیزات مخابراتی و ارتباطاتی از ایران
گابریل خمینز، معاون رییس جمهوری و وزیر علوم ونزوئلا نیز در این دیدار ضمن ابراز خوشحالی از مقاومت نظام جمهوری اسلامی و دولت ایران در مقابل اسراییل و امپریالیسم آمریکا، نسبت به همکاری در حوزه آموزش، تبادل تجهیزات و انتقال فناوری از ایران اظهار تمایل کرد و از پیشنهاد همکاری مشترک با تهران در حوزه تامین تجهیزات مخابراتی خبر داد.
وی همچنین از عزم دولت و رییس جمهوری ونزوئلا برای توسعه همکاریها در بحث تحقیقات و پژوهش مشترک با ایران در زمینههای دارویی و سلامت، بیوتکنولوژی، کشاورزی و اقیانوس شناسی سخن گفت و خاطرنشان کرد که قصد دارد تا سال ۲۰۲۵ یک مرکز هوش مصنوعی تاسیس کنند.
وزیر علوم ونزوئلا در ادامه از برنامه این کشور برای ایجاد جهش در حوزه دیجیتال خبر داد و خواستار اجرای پروژههای مشترک در این حوزه شد.
Authors: صاحبخبران - جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان - علمی-فناوری