۲ ماده غذایی که استخوانها را محکم میکنند
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، یک فوق تخصص غدد، بیماری پوکی استخوان، استفاده از منابع غذایی دارای پروتئین و کلسیم برای سلامت استخوانها لازم دانست.
مژگان میرعبدالحق هزاوه استادیار غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با خبرنگار مهر به بیماری پوکی استخوان اشاره کرد و گفت: بیماری پوکی استخوان در مردان و زنان دیده میشود البته این بیماری در زنان در سنین بالا و بعد از یائسگی شایعتر است.
وی افزود: افزایش سن یک علت اصلی پوکی استخوان محسوب میشود زیرا از سن ۳۰ سالگی به بعد میزان تخریب استخوان نصب به تراکم استخوان افزایش پیدا میکند.
۲ ماده غذایی که استخوانها را محکم میکنند
این فوق تخصص غدد، استفاده از منابع غذایی که دارای پروتئین و کلسیم هستند را برای سلامت استخوانها در طول زندگی لازم دانست و گفت: پروتئین و کلسیم سازنده استخوانها هستند.
وی افزود: همچنین ویتامین D برای جذب کلسیم در دستگاه گوارش ضروری است و تحرک بدنی و ورزش نیز برای سلامت استخوانها مفید محسوب میشود.
استادیار غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: مصرف بی رویه برخی از داروها، سیگار، الکل و ژنتیک از مواردی هستند که افراد را مستعد ابتلاء به بیماری پوکی استخوان میکنند.
∎[2][3]Authors: صاحبخبران - جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان - علمی-فناوری