افزایش خطر ابتلا به سرطان با مصرف زیاد این ویتامینها
به گزارش سلامت نیوز به نقل از بهداشت نیوز، محققان دانشگاه کارولینسکا در سوئد دو ویتامین را کشف کرده اند که اگر در بدن بیش از حد موجود باشند، میتوانند باعث ایجاد سرطان شوند.
به گفته دانشمندان، مصرف بیش از حد ویتامینهای C و E میتواند به اندازه کمبود آنها در بدن یا حتی بیشتر، خطرناک باشد. افزایش محتوای این ویتامینها در بدن میتواند منجر به رشد رگهای خونی جدید شود. این به نوبه خود میتواند باعث اشباع بیش از حد بافت با اکسیژن و در نتیجه رشد سلولهای سرطانی شود.
محققان در آزمایشی جوندگان مبتلا به سرطان را بررسی کردند و به این نتیجه رسیدند که سرعت رشد تومور متناسب با افزایش دوز آنتی اکسیدانها که ویتامینها هم از انواع آن هستند افزایش مییابد.
این بررسی، فرضیه آنها در مورد خطرات مصرف بیش از حد ویتامینها را تأیید کرد. بنا بر گزارش مجله تحقیقات بالینی، این یافتهها هم درمورد ویتامینهای موجود در غذا و هم درمورد ویتامینهای موجود در مکملهای غذایی صدق میکند.
پیش از این، کاندیدای علوم پزشکی، متخصص گوارش، سرگئی ویالوف در مورد یک اشتباه رژیم غذایی صحبت کرد که میتواند باعث ایجاد سرطان شود.
این متخصص تاکید کرد: رژیم غذایی باید حاوی فیبر باشد که به جلوگیری از سرطان ریه، روده و پروستات کمک میکند.
Authors: صاحبخبران - جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان - علمی-فناوری