ویترین روزنامه ها/ انتقاد «اعتماد» نسبت به تشخيص و درمان اختلالات حوزه روان توسط بلاگرها/ گزارش «جام جم» درباره خطرات سیگار الکترونیکی
شفقنا رسانه_ صفحه یک روزنامهها به عنوان ویترین در مقابل چشم خواننده است به همین جهت انتخاب تیتر، عکس و مطالب فرعی در این صفحه اهمیت زیادی دارد تا خواننده را به داخل متن بکشاند و همراه خود کند. در این گزارش سعی کردیم با نگاهی به روزنامههای امروز، آنهایی که دارای مطالب خوب و مخاطب محور و یا محل نقد و بحث هستند، مورد بررسی قرار دهد.
به گزارش شفقنا رسانه، «اين روزها همه ADHD دارند شما چطور؟» تیتر روزنامه اعتماد است که در گزارشی نسبت به تشخيص و درمان اختلالات حوزه روان توسط بلاگرها انتقاد کرد. این روزنامه نوشت: «موسس مجله بيشفعالي ايران، كارشناس ارشد رشته روانشناسي است و علاوه بر تحصيلات دانشگاهي و مطالعات آكادميك، به عنوان فردي كه درگير اختلال ADHD است، روند كنترل اختلالش را، با متخصصان طي كرده است. او درباره تشخيص اختلالات حوزه روان در خود يا ديگري، كه اين روزها به عنوان دستاويزي مطلوب براي افراد بهخصوص در فضاي مجازي شناخته ميشود، ميگويد: «امروز در دنيا ما شاهد اين موضوع هستيم كه در شبكههاي اجتماعي مانند تيكتاك، اينستاگرام و… اينفلوئنسرهايي هستند كه اختلالاتي مانند ADHD را رمانتيك و عاشقانه نشان ميدهند؛ يعني بهجاي اينكه بگويند اين اختلال روان جدي است، آن را يك ويژگي خارقالعاده و منحصربهفرد جلوه داده و بر يك سري نكاتي مانند اينكه ADHD باعث خلاقيت ميشود يا تفكرات خارج از چهارچوب را به همراه دارد، تمركز ميكنند و بهطوركلي آن را يك موهبت مينامند.»»
«سیگارهایی که نمیسوزند اما میسوزانند!» تیتر روزنامه جام جم است که در گزارشی خطرات سیگار الکترونیکی اشاره کرد و توضیح داد: «درحالیکه کمپانیهای مختلف فروش سیگاروقلیان الکترونیکی درتبلیغات خود بر بیخطربودن این محصولات تاکید میکنند اما تحقیقات علمی چیزی دیگری را نشان میدهند. آکادمی ملی علوم، مهندسی و پزشکی آمریکا در گزارشی اعلام کرده، جوانانی که سیگارهای الکترونیکی میکشند، در معرض افزایش سرفه، خسخس سینه و تشدید آسم قرار دارند. همچنین مطالعهای دیگر در دانشگاه کارولینایشمالی نشان میدهد که سیگارهای الکترونیکی و مواد موجود در آنها میتوانند باعث آسیب حاد ریه، COPD، آسم، سرطان ریه و همچنین افزایش ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی ــ عروقی شوند. بههمیندلیل برخلاف تصور رایج که این نوع از سیگارها را راهکاری برای ترک سیگارهای سنتی میدانند، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) هیچ سیگار الکترونیکی (ویپ، پاد، ماد و…) را برای کمک به ترک سیگار، بیخطر و موثر تشخیص نداده است.»
در ادامه صفحه یک سایر روزنامه ها را ببینید….
Authors: صاحبخبران - جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان - علمی-فناوری