چرنوبیل دوباره قابل کشت شد
به گزارش خبرگزاری مهر[2] به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این بدان معناست که زمین های کشاورزی بزرگ که آلوده طبقه بندی شده و از فاجعه ۱۹۸۶ میلادی به حال خود رها شده بودند، اکنون دوباره مناسب کشت محصول هستند. این امر تقاضای فزاینده اوکراین به زمین کشاورزی را پاسخ می دهد.
انفجار واحد هسته ای چرنوبیل در ۳۸ سال قبل یک تراژدی انسانی بود. ابرهای سمی بر فراز اتحاد جماهیر شوروی پراکنده شده و حدود ۸.۴ میلیون نفر نیز در معرض اشعه های هسته ای قرار گرفتند. بیش از ۲۵۰ هزار نفر دچار سرطان شدند که از این تعداد ۱۰۰ هزار مورد مرگبار بود.
فراتر از آنچه برای انسان ها اتفاق افتاد، چرنوبیل تاثیر مخربی بر محصولات کشاورزی، گیاهان و زیرساخت ها داشت. چند دهه بعد تحقیقاتی با ربات ها، هواپیماهای بی سرنشین و غیره در منطقه برای یافتن سطح اشعه در منطقه انجام شد. هدف این پژوهش ها یافتن تاثیر اشعه ها بر گیاهان و جانوران بود.
والری الکساندرویچ کاشپاروف از دانشگاه حیات و علوم محیط زیست اوکراین در گزارشی جدید که در نشریه نیوساینتیست منتشر شده، اعلام کرد بیش از ۸۰ درصد منطقه تحت تاثیر این فاجعه را می توان دوباره تحت کشاورزی قرار داد.
تیم کاشپاروف چند دهه است که در این منطقه تحقیق می کنند و نتایج پژوهش آنها براساس سطح اشعه هایی است که در منطقه یافت می شود.
References
- ^به گزارش خبرگزاری - (sahebkhabar.ir)
- ^خبرگزاری مهر (www.mehrnews.com)
- ^∎ (sahebkhabar.ir)
- ^ (sahebkhabar.ir)
Authors: صاحبخبران - جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان - علمی-فناوری