هواپیمای باورنکردنی آیندهنگر با بال حلقهای
فرارو: ساخت این هواپیما تلاشی واقعا باور نکردنی برای ساخت هواپیما با تنها یک بال دایرهای شکل به جای بالهای صافی بوده که امروز بر روی هواپیماها قرار دارند. به نظر میرسد این هواپیما از دهههای آینده ساخته شده است. این هواپیما با بال منحصر به فرد خود ۲۲ متر ارتفاع و ۵۱ متر طول دارد. بال دایرهای آن هواپیما ۲۷ درجه به سوی عقب خم شده تا خود را به دم هواپیما متصل کند. این هواپیما به طور ویژه برای کمک به صرفه جویی در سوخت در پروازهای تجاری کوتاه که نیازی به سفر در ارتفاع بالا ندارند ساخته شده است. طراحی غیر متعارف آن هواپیما با قابلیت حمل ۱۲۰ مسافر مزایای آیرودینامیکی جالبی را به همراه خواهد داشت.
به نقل از سان، به دلیلعدم وجود انتها برای بالها به دلیل یک دایره کامل بودن این موضوع امکان اوج گیری بیشتری را در ارتفاع برای آن هواپیما ایجاد میکند. این بدان معنا خواهد بود که آن هواپیما سوخت زیادی مصرف نمیکند و بار سبکتری را حمل کرده و هم چنین کمتر تحت تاثیر بادهای متقابل قرار میگیرد.
از آنجایی که آن هواپیما از نظر عرض بسیار باریکتر از هواپیماهای معمولی است این بدان معناست که میتواند از باندهای ویژهای برای فرود استفاده کند که فضای کمتری را اشغال میکنند. علیرغم تمام مزایای عظیم ذکرشده این هواپیما هرگز به طور رسمی اولین پرواز تاریخی خود را انجام نداده است.
به دلیل نوآوری مورد نیاز در ساخت آن هواپیما تولید آن بسیار دشوار بوده و در نتیجه هزینه تولید آن گرانتر تمام میشد زیرا تولید کنندگان پیشتر آن را نساخته بودند.
ایده اولیه آن از برخی از اولین کانسپتهای هواپیما که تاکنون در فرانسه ساخته شدهاند و دارای بالهای دایرهای بسته بودهاند نشئت گرفته است. طراحی نهایی مفهوم این هواپیما توسط «رولو اسمیترز» مهندس هوافضا صورت گرفت.
در اوایل ماه جاری سازندگان یک هواپیمای مافوق صوت که وعده میدهد نسل بعدی سفرهای تجاری باشد اعلام کردهاند هواپیمایشان در دست ساخت است.
این هواپیمای فضایی مانند که توسط «اسکار وینالز» از بارسلونای اسپانیا طراحی شده است شبیه چیزی است که به طور مستقیم از جنگ ستارگان بیرون آمده باشد و میتواند ۳۰۰ مسافر را در پروازهای فوق لوکس حمل کند. هم چنین، آن هواپیما با برق کار میکند و حداکثر سرعت آن به حدود ۱۸۵۰ کیلومتر بر ساعت میرسد. ناسا نیز در حال کار بر روی یک هواپیمای هیدروژنی مافوق صوت است که قرار است دو برابر سریعتر از کنکورد باشد.
Authors: صاحبخبران - جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان - علمی-فناوری