پرینت

ارتباط مستقیم اینستاگرام با افسردگی، اضطراب و بی‌خوابی در کودکان

on .

ارتباط مستقیم اینستاگرام با افسردگی، اضطراب و بی‌خوابی در کودکان
به گزارش خبرگزاری - [1]

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز[2]، ده‌ها ایالت آمریکا از شرکت متا و اینستاگرام شکایت کرند و آن‌ها را متهم به دامن زدن به بحران سلامت روانی جوانان و اعتیادآور کردن پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی خود کردند.

در شکایتی که روز سه‌شنبه تنظیم شد، وکلای ۳۳ ایالت ازجمله کالیفرنیا و نیویورک گفتند که متا فیس‌بوک را نیز اداره می‌کند، بارها مردم را در مورد خطرات پلتفرم‌های خود گمراه کرده و آگاهانه کودکان و نوجوانان را به استفاده اعتیادآور و اجباری از رسانه‌های اجتماعی ترغیب کرده است.

بر اساس شکایت مطرح‌شده در دادگاه فدرال اوکلند کالیفرنیا، متا تکنولوژی‌های قدرتمند و بی‌سابقه‌ای را برای جذب، مشارکت و درنهایت به دام انداختن جوانان و نوجوانان به کار گرفته است.

کودکان از دیرباز جمعیتی جذاب برای کسب‌وکارها بوده‌اند که امیدوارند در سنینی که ممکن است تأثیرگذارتر باشند، آن‌ها را به‌عنوان مصرف‌کننده جذب کنند و وفاداری به برند را تقویت کنند.

برای متا، مصرف‌کنندگان جوان‌تر ممکن است به تأمین تبلیغ‌کنندگان بیشتری کمک کنند که امیدوارند کودکان با بزرگ شدن به خرید محصولات خود ادامه دهند.

اما این ایالت‌ها گفتند که تحقیقات نشان داده استفاده کودکان از پلتفرم‌های رسانه اجتماعی  با افسردگی، اضطراب، بی‌خوابی، تداخل با تحصیل وزندگی روزانه و بسیاری نتایج منفی دیگر مرتبط  است.

متا گفت: این شکایت ناامیدکننده است و به‌جای همکاری سازنده با شرکت‌های این صنعت، و ایجاد استانداردهای واضح و مناسب برای بسیاری از برنامه‌هایی که نوجوانان استفاده می‌کنند، وکلای عمومی این مسیر را انتخاب کرده‌اند.

هشت ایالت دیگر آمریکا و واشنگتن دی سی روز سه‌شنبه پرونده‌های حقوقی مشابهی را علیه متا تشکیل می‌دهند که تعداد کل مقاماتی که علیه این شرکت مستقر در منلو پارک کالیفرنیا اقدام می‌کنند را به ۴۲ نفر می‌رساند. در ادادامه این شکایت سهام متا ۰.۶ درصد کاهش یافت .

همچنین تیک‌تاک و یوتیوب هم‌اکنون با پرونده قضایی مواجه هستند، این موارد آخرین مورد از سلسله اقدامات قانونی علیه شرکت‌های رسانه‌های اجتماعی کودکان و نوجوانان است.

متا، بایت دنس، تیک‌تاک، گوگل پلی و یوتیوب در حال حاضر با صدها پرونده قضایی از طرف کودکان و مدارس در مورد اعتیادآور بودن رسانه‌های اجتماعی مواجه است.

 

[3][4]

References

  1. ^به گزارش خبرگزاری - (sahebkhabar.ir)
  2. ^رویترز (www.reuters.com)
  3. ^ (sahebkhabar.ir)
  4. ^ (sahebkhabar.ir)

Authors: صاحب‌خبران - جدیدترین و آخرین اخبار ایران و جهان - علمی-فناوری

آخرین اخبار چند رسانه ای

پیشنهادات امروزمون چیه؟

ads
ads2